home | sitemap | links
 

Het laatste La Belle Femme Nieuws


03-06-2015

Laserbehandeling van schimmelnagels, kalknagels!

Schoonheidssalon La Belle Femme!

De behandeling met de YAG laser, is veilig en nagenoeg pijnloos.
Iedereen die last heeft van schimmelnagels ofwel kalknagels kan deze, nagenoeg pijnloze behandeling ondergaan.
Tijdens de behandeling verhit de laser de nagel, waardoor de schimmels worden vernietigd onder de nagel, het nagelbed en de omliggende huid.
Meestal zijn er drie tot vier behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.
De behandeling is 1 keer per 4 a 8 weken.

Kosten per behandeling Ä 75,00

12-05-2014

31 Mei 2014: verwendag voor (ex)kankerpatiŽnten!

Schoonheidssalon La Belle Femme!

Viva la Donna Day Stichting Viva la Donna zet zich in voor alle vrouwen die de diagnose kanker hebben gehad. Ongeacht de vorm van kanker of het jaar waarin de diagnose is gesteld. Corinne de Haas heeft de stichting opgericht, omdat zij na haar behandelingen tegen kanker, belangrijke nazorg miste. En zij bleek niet de enige! Andere lotgenoten die zij ontmoette, bleken hetzelfde te missen: een moment van rust en ontspanning. Een dergelijk moment geeft vrouwen weer even de controle over hun eigen lichaam terug en laat hen weer vrouw voelen. Een ervaring die vreugde geeft en bijdraagt aan een (mogelijk) herstel. Helaas heeft niet elke vrouw de financiŽle middelen om zichzelf af en toe een dergelijk moment cadeau te doen.

Daarom organiseert Schoonheidssalon La Belle Femme zaterdag 31 mei de Viva la Donna Dag,voor dames en heren die getroffen zijn (geweest) door kanker. Ongeacht de vorm van kanker of het jaar waarin de diagnose is gesteld.
De behandeling wordt afgesloten met een hapje en drankje en een leuke attentie.

Meld u hier op tijd aan want Vol is Vol!

09-05-2013

01 juni 2013: verwendag voor (ex)kankerpatiŽnten!

Schoonheidssalon La Belle Femme!

Viva la Donna Day Stichting Viva la Donna zet zich in voor alle vrouwen die de diagnose kanker hebben gehad.
Ongeacht de vorm van kanker of het jaar waarin de diagnose is gesteld. Corinne de Haas heeft de stichting opgericht, omdat zij na haar behandelingen tegen kanker, belangrijke nazorg miste. En zij bleek niet de enige! Andere lotgenoten die zij ontmoette, bleken hetzelfde te missen: een moment van rust en ontspanning. Een dergelijk moment geeft vrouwen weer even de controle over hun eigen lichaam terug en laat hen weer vrouw voelen. Een ervaring die vreugde geeft en bijdraagt aan een (mogelijk) herstel. Helaas heeft niet elke vrouw de financiŽle middelen om zichzelf af en toe een dergelijk moment cadeau te doen.

Daarom organiseert Schoonheidssalon La Belle Femme samen met Carmen Snippe en Monique Scholing een Viva la Donna Dag voor vrouwen die getroffen zijn (geweest) door kanker. Ongeacht de vorm van kanker of het jaar waarin de diagnose is gesteld. Tijdens deze verwendag kunnen deze moedige vrouwen genieten van gratis verwenbehandelingen. De behandeling wordt afgesloten met een hapje en drankje en een leuke attentie.

Meld u hier op tijd aan want Vol is Vol!

25-04-2013

La Belle Femme bij Lifestyle Experience...!

Binnenkort is Schoonheidssalon La Belle Femme te zien in het RTL programma Lifestyle Experience!

La Belle Femme is te zien op zaterdag 11 mei om 13.25 uur op RTL 4 en de herhaling is op zondag 12 mei om 14.20 uur.
De uitzending is ook een jaar lang te zien op uitzending gemist.

Spannende, innovatieve, luxueuze en trendy topics: Lifestyle Experience is hťt actuele programma dat altijd "out of the box" denkt. Het programma wordt gepresenteerd door Kevin Brouwer, Iris Rulkens, Harold Verwoert en Jeroen Smits en zij laten het zien: van recreatie- en woontips tot de nieuwste gadgets, en van culinaire trends tot de leukste evenementen. Er zijn wekelijks diverse handige tips van verschillende stichtingen, bedrijven en organisaties en die laten je ook kennis maken met de nieuwste producten en diensten.

Bekijk hier de uitzending!

Klik hier voor meer informatie over het programma.

23-10-2012

Zaterdag 3 november demonstratie Tanden Bleken in de salon!

Tanden bleken is goed voor je zelfvertrouwen!

Jaren geleden was tanden bleken, of bleaching, nog een hype overgewaaid uit Amerika. Tegenwoordig is het tanden bleken geen hype meer, maar een waardevolle aanvulling op je normale verzorging.

Waarom zou je je tanden bleken? Heel eenvoudig: je tanden en je glimlach zijn je visitekaartje en heel bepalend voor je uiterlijk. Je poetst ze elke dag, je gaat naar de tandarts om ze te onderhouden en naar de orthodontist als ze scheef staan. Maar soms ben je toch niet tevreden omdat je tanden in de loop van de jaren verkleurd zijn.

Gelukkig is er een oplossing: je kunt je tanden laten bleken. Hiermee kan je de stralende glimlach en de frisse uitstraling krijgen die je altijd gewild hebt.

De tanden worden gebleekt op basis van natriumbicarbonaat,geen aantasting van het glazuur en irritatie van het tandvlees. Ook geschikt voor gevoelige tanden.

Het resultaat is afhankelijk van de levenstijl (veel roken en koffie drinken)3 tot 6 maanden.

Bij La Belle Femme wordt gebruik GEEN gebruik gemaakt van waterstofperoxide. Dit is verboden per 1 november.

De demonstraties worden gehouden op zaterdag 3 november 2012, om 12.00 uur en om 13.00 uur! Prijs normaal € 85,-
Meld je vandaag aan en ontvang 15 % korting. Voor meer informatie 0528-344774

17-09-2012

La Belle Femme gaat voor duurzame energie!

28-04-2012

2 juni 2012: verwendag voor (ex)kankerpatiŽnten!

Viva la Donna Day Stichting Viva la Donna zet zich in voor alle vrouwen die de diagnose kanker hebben gehad. Ongeacht de vorm van kanker of het jaar waarin de diagnose is gesteld. Corinne de Haas heeft de stichting opgericht, omdat zij na haar behandelingen tegen kanker belangrijke nazorg miste. En zij bleek niet de enige! Andere lotgenoten die zij ontmoette, bleken hetzelfde te missen: een moment van rust en ontspanning. Een dergelijk moment geeft vrouwen weer even de controle over hun eigen lichaam terug en laat hen weer vrouw voelen. Een ervaring die vreugde geeft en bijdraagt aan een (mogelijk) herstel. Helaas heeft niet elke vrouw†de financiŽle middelen om zichzelf af en toe een dergelijk moment cadeau te doen.

Daarom organiseert Schoonheidssalon La Belle Femme een Viva la Donna Dag voor vrouwen die getroffen zijn (geweest) door kanker. Ongeacht de vorm van kanker of het jaar waarin de diagnose is gesteld. Tijdens deze verwendag kunnen deze moedige vrouwen genieten van gratis verwenbehandelingen. De behandeling wordt afgesloten met een hapje en drankje en een leuke attentie.

Meld u hier op tijd aan want Vol is Vol!

De verwendag viva la donna wordt gesponsord door:

Administratie kantoor Herma Blokzijl

Verzekerings maatschappij EZA

autobedrijf John Woltinge

Pet Hoogeveen, Hoogeveense Courant

Wooncenter Hoogeveen.

25-04-2012

Kankergevaar zonnebank groeit met de jaren!

BERLIJN - Het risico op kanker door gebruik van een zonnebank neemt elk jaar met 3 procent toe, aldus een Duits rapport. "En dat risico is niet meer terug te dringen", zei professor Eckhard Breitbard, voorzitter van de vereniging voor dermatologische preventie dinsdag bij een forum van huidkankerdeskundigen in Berlijn.

Wie eenmaal per maand bruint onder een zonnebank heeft na 20 ŗ 30 jaar 2,4 maal zoveel risico op een kwaadaardig melanoom als een niet-gebruiker.

Feller
De medische deskundigen dringen aan op strengere controles, omdat de zonnebanken vaak feller schijnen dan de zon op de evenaar om 12.00 uur 's middags.

De dermatologen waarschuwen ook voor 'therapeutische aanbiedingen': "Solariumbezoek heeft geen enkel positief effect op de gezondheid. Niet bij het voorbruinen van de huid, niet voor de vitamine D-productie of voor het versterken van het immuunsysteem".

01-02-2012

Valentijnsdag!

Verras jouw Valentijn met een bezoekje aan de Salon!

Gezichtsbehandeling vanaf € 35,-
Tropische Teint vanaf € 17,50

24-11-2011

Spray Tanning !

Spray Tanning is de toekomst voor een verantwoorde gezonde bruine teint!

De snelste mooiste en veiligste manier om een mooie egale tropische kleur te krijgen is met airbrush tanning!

Een feestje, of gaat U trouwen of wilt U er gewoon fantastisch uitzien ????? Dan is nu de mogelijkheid om na een spray-sessie van ongeveer 20 minuten een mooie tropische bruine teint te krijgen. Geen weken meer onder de zonnebank maar in ongeveer 20 minuten egaal tropisch tintje zonder bijwerkingen.

29-10-2011

Artikel in Vrouw Beauty!

11-10-2011

Nu te koop bij La Belle Femme!
Officieel Depositair voor Perfect Age.

Revolutionaire anti-aging crŤme stimuleert de helende werking van reparatie-enzymen in de huid!

Perfect Age Control & Repair Cream
By Dr. Robert Schoemacher & Soprodal Laboratories
Revolutionaire anti-aging crŤme stimuleert de helende werking van reparatie-enzymen in de huid!

Robert Schoemacher, cosmetisch arts

Met revolutionair gepatenteerd ECR Complex

11-10-2011

Primeur bij Schoonheidssalon La Belle Femme..


Praatjes vullen geen gaatjes maar de Ecuri mesogun vult wel de lijntjes.
Lijntjes om de lip,rond de mond, op de wangen, voorhoofd en op het decolletť kunnen in 1 behandeling voor het blote oog nagenoeg verdwijnen.
De rimpels worden opgevuld met cross-linked hyaluronzuur en is een bekend en erkend farmaceutisch en geregistreerd product.
Iedereen wil toch van die lijntjes af.
Neem de proef op de som, onderga zelf een behandeling of neem je moeder mee.Het is volkomen veilig.
In 1 behandeling heb je een spectaculair resultaat en dit resultaat blijft.
Dit zonder blauwe plekken en nagenoeg zonder zwelling of roodheid.

Kosten van de behandeling worden besproken tijdens het intake gesprek.
Dit is afhankelijk van het gedeelte wat behandeld gaat worden.

12-08-2011

Ontspannen gezichtsbehandelingen voor dames en heren.


Na de huidanalyse volgt de behandeling met de producten afgestemd op uw huidtype.

De golden treatment dit is een speciale gezichtsbehandeling met 24 karaats gouden blaadjes en serums.

14-06-2011

Oogverblindend de zomer in.


Laat nu je wimpers en/of wenkbrauwen verven en geniet zorgeloos van zon ,zee en strand.

Geen geknoei meer met potlood en eye liner.
Permanente make-up is een mogelijkheid.

14-06-2011

De verwendag voor de (ex) kankerpatiŽnten.

Viva la Donna DayDe verwendag voor de (ex) kankerpatiŽnten 4 juni jl. was een groot succes.

De dag was snel volgeboekt. In totaal hebben we 25 aanmeldingen ontvangen waarvan we 16 behandelingen weg hebben kunnen geven. Wij hebben fijne reacties mogen ontvangen.

We kijken er met grote tevredenheid op terug. Ik wil, ook namens Monique en Aviva, alle deelnemers hartelijk bedanken voor het succesvol verlopen van deze dag.

01-02-2011

04 juni 2011: verwendag voor (ex)kankerpatiŽnten!

Viva la Donna DayStichting Viva la Donna zet zich in voor alle vrouwen die de diagnose kanker hebben gehad. Ongeacht de vorm van kanker of het jaar waarin de diagnose is gesteld. Corinne de Haas heeft de stichting opgericht, omdat zij na haar behandelingen tegen kanker belangrijke nazorg miste. En zij bleek niet de enige! Andere lotgenoten die zij ontmoette, bleken hetzelfde te missen: een moment van rust en ontspanning. Een dergelijk moment geeft vrouwen weer even de controle over hun eigen lichaam terug en laat hen weer vrouw voelen. Een ervaring die vreugde geeft en bijdraagt aan een (mogelijk) herstel. Helaas heeft niet elke vrouw†de financiŽle middelen om zichzelf af en toe zo'n moment cadeau te doen. Daarom organiseert Schoonheidssalon La Belle Femme een Viva la Donna Dag voor vrouwen die getroffen zijn (geweest) door kanker. Ongeacht de vorm van kanker of het jaar waarin de diagnose is gesteld. Tijdens deze verwendag kunnen deze moedige vrouwen genieten van gratis verwenbehandelingen.

Meld u hier op tijd aan want Vol is Vol!

01-12-2010

Er stralend uitzien tijdens de feestdagen!

Verwen uzelf met een gezichtsbehandeling of een verkwikkende lichaam- hotstonemassage.

Luxe gezichtsbehandelingen vanaf € 35,-
Lichaamsmassage vanaf € 45,-

12-06-2010

11 juni was een zeer geslaagde dag!

12 dames hadden zich aangemeld. Hapjes en drankjes stonden klaar en de dames hebben onderling ook met elkaar ervaringen en gevoelens kunnen delen. Na afloop kregen de dames een goodybag mee, samengesteld met producten waar ze hopelijk van gaan genieten. Dit alles hebben we samen met de sponsoring voor elkaar gekregen. Hiervoor nogmaals hartelijk dank. De laatste dame vertrok om 21.45. Al met al een zeer geslaagde dag. Ik wil ook de 2 collega's Carmen Snippe en Hilda Schonewille bedanken die ook geheel belangeloos hebben meegewerkt. Volgend jaar komt er een vervolg.

02-06-2010

11 juni as: verwendag voor (ex)kankerpatienten. Bij La Belle Femme!

Viva la Donna DayStichting Viva la Donna zet zich in voor alle vrouwen die de diagnose kanker hebben gehad. Ongeacht de vorm van kanker of het jaar waarin de diagnose is gesteld. Tijdens deze verwendag kunnen deze moedige vrouwen genieten van gratis verwenbehandelingen. Inmiddels is Stichting Viva la Donna uitgegroeid tot een professionele organisatie die aandacht vraagt voor nazorg na de diagnose kanker en vrouwen met kanker weer laat stralen!

20-04-2010

1 mei 2010 Open dag!

Met demonstraties van: MesoTherapie, Medische microdermabrasie en Tatoeage verwijderen
Bij het maken van een afspraak op deze dag 10 % korting op de eerste behandeling.
Sellerstraat 14 | 7913 AE Hollandscheveld | Tel.: 0528 - 344774 | info@la-belle-femme.nl