home | sitemap | links
 

Huidoneffenheden verwijderen (tele 'way) http://www.dianaviet.com/_wp_generated/wpacc7d602.png
 
Tele'way

·         Het littekenloos verwijderen van: http://www.beautysalondebiesbosch.nl/behandelingen/img/img_behandeling_7_2.jpg
- Tele's (gesprongen adertjes)
- Spider Naevi en bloedspatjes
- Fibromen (steelwratjes)
- Wratten (ouderdomswratten)
- Pigmentvlekken
- Vetknobbeltjes
- en andere onregelmatigheden in de huid.

 

 

Tele’s, wat zijn het?
Teleangiëctasieën zijn chronische verwijde haarvaatjes. De klepjes in de haarvaatjes functioneren niet meer naar behoren, daardoor blijft het bloed erin staan en worden ze zichtbaar als kleine rode adertjes in de huid. Zijn het aftakkingen van aders, dan bevatten ze donkerrood bloed, helderrood bloed is meestal slagaderlijk.

Waardoor ontstaan rode adertjes?
Er zijn verschillende oorzaken voor het ontstaan van tele’s. Zoals zwak bindweefsel, hormonale en spijsverteringsstoornissen, roken, teveel alcohol en hoge bloeddruk. De oorzaak kan ook uitwendig zijn, door schafwonden, te agressieve cosmetica en te grote temperatuurverschillen.

Tele’s kunnen meestal bij iedereen verwijderd worden.

De contra-indicaties zijn:
Suikerziekte, pacemaker, bloedverdunners en hartkwalen

Couperose behandeling in de schoonheidssalon
Uw huid wordt grondig gereinigd en met een fluweelzachte lysing ontdaan van afvalstoffen. De speciale koelingtherapie pakking van Alexandre Fabelle verstevigt de verslapte bloedvaatjes. De behandeling duurt ongeveer 3 kwartier, de koelingpakking en het coaguleren. Deze behandeling is voor alle huidtypen en de zeer gevoelige huid geschikt.

 

Gebruiksaanwijzing voor thuis:
Voor een goed resultaat zijn 3 producten voor thuisgebruik noodzakelijk. Deze krijgt u mee na de eerste behandeling.

Tevens krijgt u ook de nazorginstructies mee.

 

 Uitleg van de verschillende huidaandoeningen

  

Tele’s
Tele’angiectasien zijn chronische verwijde haarvaatjes. De klepjes in de haarvaatjes functioneren niet meer naar behoren, daardoor blijft het bloed erin staan en worden ze zichtbaar als kleine rode adertjes in de huid. Zijn het aftakkingen van aders, dan bevatten ze donkerrood bloed, helderrood bloed is meestal slagaderlijk.

Spider Naevi
Een centraal vergrote rode dot met kleine uitlopende haarvaatjes gevend de indruk van een spin. Spider Naevi ontwikkelt zich meestal op de wangen en rond de ogen, maar kunnen ook elders voorkomen. Tijdens de zwangerschap ontstaan ze vaak spontaan. Ook ontstaan ze vaak door beschadiging van de huid bij het epileren van wenkbrauwen en het verwijderen van puistjes en mee-eters.

Bloedspatjes
Ook deze kunnen behandeld worden. Zowel spinnetjes als bloedspatjes kunnen vaak in 1 behandeling verwijderd worden, soms echter, hebben ze nog een nabehandeling nodig om helemaal te verdwijnen.

Fibromen
Meestal goedaardig, klein en zacht, soms iets donkerder gekleurd, onderhuids bindweefselgezwel. Meestal in hals, oksel of lies, maar ook andere weefsel en organen. Bv. Steelwratjes.

Wratten
De gewone wrat, de vlakke wrat, de voetwrat of de waterwrat hier blijven we van af. Deze worden door een virus veroorzaakt. En geven een vermeerdering in plaats van een vermindering.

Ouderdomswrat
Ze zien eruit als kleine vlakke, vettig aanvoelende geel, bruinige wratten of uitgroeisels.

Verruca seborrhoica
Zijn klein en voelen droog aan de kleur kan variëren van grijs tot lichtbruin. Je kan soms met de nagels verwijderen.

Pigmentvlekken
Kleine pigmentvlekjes die niet veranderen zijn vaak het gehele leven aanwezig, sommige mensen hebben er heel veel, die kleine met op sproeten gelijkende vlekjes. Hieronder vallen ook de ouderdomsvlekjes.

Vetknobbeltjes of talgcystes
Ontstaan meestal door afsluiting van de normale follikels, men ziet verschillende talguitgangetjes bij elkaar, afgesloten door een epitheliale wand.

 

Hoe werkt Tele'Way ?
Tele'Way werkt door middel van een unieke wereldwijd gebruikte technologie, nl. USHF (ultra short high frequency). Dit zogenaamde coaguleren wordt zowel in de medische als cosmetische wereld al vele jaren met uitstekend resultaat wordt gebruikt. De behandelingen kunnen worden uitgevoerd over het gehele lichaam, zijn kortdurend, nagenoeg pijnloos en geven direct resultaat.

In een enkel geval zijn meerdere behandelingen nodig, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. De genezingstijd is kort. Roodheid verdwijnt binnen enkele uren tot dagen. Indien er korstvorming is zal de huid daaronder de eerste weken lichtroze zijn. Deze verkleuring is normaal en zal geheel verdwijnen.

Uiteraard wordt er gewerkt met een hoge mate van deskundigheid en veiligheid.
Er wordt uitsluitend gewerkt met wegwerpmateriaal zodat de hygiëne gewaarborgd is. Mijn salon heeft een GGD vergunning voor hygiënisch werken! Om het resultaat van de behandeling te optimaliseren krijgt u in de salon advies hoe de behandeling thuis te ondersteunen. In het geval van couperose/rosacea zijn meerdere behandelingen nodig in combinatie met gezichtsbehandeling en/of thuisproducten om tot een optimaal resultaat te komen. Alle goedaardige huidaanhangsels/-oneffenheden en/of haarvaatjes kunnen worden verwijderd, bij twijfel raadpleeg uw huisarts.

 

 

 

Prijsindicatie wordt tijdens het intake gesprek besproken.Klik › hier ‹  voor een afspraak of vrijblijvende informatie of bel 0528 - 344774

Naar boven ^

Sellerstraat 14 | 7913 AE Hollandscheveld | Tel.: 0528 - 344774 | info@la-belle-femme.nl