home | sitemap | links
 

Wimperextensions


Wimperextensions, ook wel wimperverlenging genoemd, is de laatste beauty trend. Wimperextensions zijn wereldwijd populair en worden gezien bij veel buitenlandse celebrities als Beyoncé en Jennifer Lopez, en BN’ers als Chantal Janzen en Patty Brad.

De Behandeling

Bij één op één wimperextensions wordt op elk eigen wimperhaartje een extension geplakt. Dit betreft een los haartje met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde: precies zoals de natuurlijke wimperhaar. Deze zijn er in verschillende lengtes en diktes, welke precies worden aangepast aan de eigen wimpers en het gewenste resultaat.De syntetische wimpers van lash extend zijn gemaakt van polyester met een zijdecoating.

Tijdens de intake wordt samen met u de lengte en krul bepaald van de extension. Wij kijken naar de vorm van de ogen en gezicht..
Wij vragen u ook een intake formulier in te vullen.Soms kan het zijn dat er geen extensions bij u gezet kunnen worden.
Bepaalde oogziektes staan niet toe om extensions te plaatsen. bv Conjunctivitis(bindvliesontsteking),Blefaris(ontsteking van de oogleden) De onderwimpers worden zorgvuldig afgeplakt met een speciale siliconenstrip en plakband.Speciaal ontwikkeld voor deze behandeling.
Een oog heeft ongeveer 90 wimperhaartjes .Aan bijna ieder haartje wordt een extension bevestigd Wij werken met een speciale lijm die zacht blijft en flexibel waardoor er geen schade aangebracht wordt aan de eigen wimper.
De behandeling duurt de eerste keer bijna twee uur.

De voordelen van wimperextensions op een rijtje:

• Mooie,volle wimpers; er altijd stralend uitzien, zelfs als je wakker wordt
• Makkelijk te reinigen
• Met alle zorg, door een professional aangebracht
• Keuze tussen een natuurlijke look of volle mascara look
• Mascara en/of wimperkruller overbodig
• Gewichtloos; je voelt ze niet zitten
• Bestand tegen douche, zon, zee en strand: ideaal voor vakantie
• Geen gepruts met wimperstrips
• Geen beschadiging van de eigen wimpers
• Langdurig resultaat

Uw wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de twee maanden vernieuwen. Een wimperextension blijft dus 1 tot 8 weken zitten, maar dit kan ook variëren met enkele weken. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij iedere 2 tot 3 weken een opvulbehandeling te doen.
U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de behandeling eenmalig te doen.
Voor een feestje, bruiloft of vakantie.

Verzorging van uw wimper extensions

Laat de extension de eerste 24 uur niet nat worden, vermijd direct stromend water. zo krijgt de lijm de tijd om goed te hechten.

Wrijf niet in uw ogen, hierdoor breken uw wimpers af

Wimpers voorzichtig schoonmaken met de daarvoor bestemde cleansers.

Trek niet aan uw wimpers

Verwijder nooit uw wimpers zelf laat dit altijd in de salon doen. De wimperextensions zitten met een speciale lijm vast en kan alleen worden opgelost met de daarvoor bestemde gel remover. Ga het ook niet met olijf olie of andere olie proberen want dan breken uw eigen wimpers af.

U hoeft geen mascara te gebruiken

Kam de wimperextensions dagelijks met een wimperborsteltje,dit krijgt u mee na de behandeliing.

Aanbevolen wordt om de extensions een maal per dag te verzorgen met een wimpercoating.Deze is te koop in de salon.

Laat de wimpers na het douchen aan de lucht drogen.

Wrijf niet met een handdoek of iets dergelijks over de ogen.

Vraag en Antwoord

Hoe worden de wimperextensions bevestigd?

De eigen wimpers worden haartje voor haartje van een extension voorzien. Hierbij lig je in een comfortabele behandelstoel, waarbij je je ogen dicht mag houden. De wimperextension wordt door de expert aangebracht met een speciale hypoallergene (chirurgische) lijm.

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?

De wimperextensions blijven net zo lang zitten als de eigen wimpers. De gemiddelde levensduur van een wimper is gemiddeld twee maanden. Hierna valt deze uit en groeit er een nieuwe wimper.

Hoe lang duurt een behandeling?

De eerste behandeling duurt zo’n 2 uur. Hierbij worden tussen de 80-90 wimpers per oog geplaatst. Een nabehandeling zo’n 1 uur. Opvulbehandeling Wat is dat en hoe vaak wordt dat geadviseerd?
Om het natuurlijke volle effect te behouden, adviseer ik je elke 2-4 weken terug te komen ; bij deze behandeling worden sommige oude extensions voorzichtig verwijderd en worden zowel deze, als de nieuwe wimpers opgevuld. Deze behandeling duurt ongeveer een uur.

Waar moet ik bij mijn eerste afspraak aan denken?

Bij de eerste afspraak adviseer ik je zonder oog make up te komen. Ook raad ik vette crèmes of foundation rond de ogen af.

Beschadigen de wimperextensions mijn eigen wimpers?

Nee, mits deze professioneel worden aangebracht, zal deze géén beschadiging aan de eigen wimpers geven. Helaas worden wimperextentions nog vaak verkeerd aangebracht door mensen die hiervoor geen opleiding hebben en dus niet weten wat ze doen.

Kan ik ermee douchen/ zwemmen?

Je kunt ermee douchen en zwemmen. Dit heeft geen effect op de wimper (uitval) Hierdoor is het ook extra ideaal voor de vakantie! Geen uitgelopen oog make-up, geen gepruts met (waterproof) mascara

Kan ik nog mascara en andere make-up gebruiken als ik wimperextensions heb?

Ja, je kunt mascara gebruiken, al is deze wel overbodig. Neem wel mascara op waterbasis, en geen olie. Deze kan de lijm aantasten en hierdoor invloed hebben op de levensduur van de extensions.

Kan ik de wimperextensions laten verwijderen?

Ja dat kan, dit wordt gedaan met een speciale lotion en neemt een hele behandeling in beslag.

Kan het zijn dat ik wimperextensions verlies en is dat erg?

Omdat het oog tot wel 90 wimperextensions draagt, klopt het dat je er tot wel 5 per dag kan verliezen. Dit hoort bij de natuurlijke wimpercyclus en is dus niet erg!

Hoe onderhoud ik mijn wimperextensions?

De wimperextensions behoeven geen zorg. Je kunt ze elke dag even borstelen met het borsteltje dat je gratis bij de eerste behandeling mee krijgt. Hoe minder je er aan zit, hoe langer je kunt genieten van een prachtige oogopslag!

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?

De wimperextensions blijven net zo lang zitten als de eigen wimpers. De gemiddelde levensduur van een wimper is gemiddeld twee maanden. Hierna valt deze uit en groeit er een nieuwe wimper.

Kan iedereen wimperextensions dragen?

In principe kan iedereen wimperextensions dragen.Er gelden een aantal uitzonderingen:
Klanten met oogziektes,klanten zonder eigen wimpers,klanten met broze wimpers en klanten die allergisch zijn voor de bestanddelen die in de lijm/bonder zitten

Sellerstraat 14 | 7913 AE Hollandscheveld | Tel.: 0528 - 344774 | info@la-belle-femme.nl