Op een ontspannen manier je overtollige centimeters,vetmassa en gewicht verliezen en een strakkere huid, in een superieur afslankpak. Door middel van: Infrarood, druk en wave-luchtdruk massage en elektro-pads.

Deze is gezien en getest is het programma Fit4 You op RTL.4. De test werd positief bevonden en ervaren.

Dit apparaat is aan de hand van een diepgaand onderzoek met zorg ontworpen en combineert het afbreken en oplossen van vet, lymfedrainage en magnetische therapie. Geavanceerde middelen worden gebruikt voor massage, elektrotherapie en druktherapie, waardoor duidelijk zichtbare resultaten worden behaald.

Pulsen met een lage frequentie kunnen door trillingen spieren stimuleren om ervoor te zorgen dat er minder vetcellen worden aangemaakt. Elektroden pads worden op de te behandelende gebieden geplaatst, hierdoor wordt de stofwisseling verhoogd en gaat de aanmaak van nieuwe vetcellen tegen.

Infrarood reageert direct op de structuur van vet en wekt hitte energie op; verhoogt de bloedcirculatie; verbetert de stofwisseling; verhoogt de biochemische reactie, ontleedt en vermindert het aantal vetcellen.

Door de luchtdrukmassage worden de vetcellen gemasseerd, ontbonden en afgebroken. De pulsen stimuleren de gevoelszenuwen onder de opperhuid waardoor de huid weer strak, glad en veerkrachtig wordt.

De behandeling:

De klant wordt vooraf gewogen, gemeten, spiermassa, vetpercentage, botpercentage worden genoteerd. Deze worden weergegeven door de weegschaal die uitgerust is met deze functies.

De klant wordt gewikkeld in een kruidenpakking. Dit bevordert de afbraak van vetcellen.

De behandeling duurt ongeveer 90 minuten en bestaat uit verschillende programma’s, die in combinatie met infrarood, luchtdruk- en wave massage de lymfe stimuleren om de afvalstoffen af te voeren. Na de massage worden de elektroden aangebracht op de behandelde gebieden waardoor de slappe huid weer glad, strak en veerkrachtig wordt.

Na de behandeling wordt de klant weer gewogen en gemeten. De spiermassa, vetpercentage, botpercentage worden genoteerd.