Revolutionaire anti-aging crème stimuleert de helende werking van reparatie-enzymen in de huid!

Perfect Age Control & Repair Cream

By Dr. Robert Schoemacher & Soprodal Laboratories
Revolutionaire anti-aging crème stimuleert de helende werking van reparatie-enzymen in de huid! De Perfect Age Control & Repair Cream , die door dokter Robert Schoemacher en zijn team in de afgelopen drie jaar is ontwikkeld, heeft niet alleen sterk helende eigenschappen, maar ook een uitgesproken anti-aging effect op de huid. Dat maakt hem interessant voor een veel bredere groep mensen dan alleen zijn eigen patiënten, die na een operatie graag minimale littekens zien.
Ons hele leven lang vindt er in een bepaalde huidlaag – de subcutis – een activiteit plaats van aanmaak en afbraak van collageen, elastine en hyaluronzuur, die tesamen zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Vanaf circa het 25e levensjaar houdt de aanmaak geen gelijke tred meer met de afbraak, zodat de kwaliteit van de huid afneemt.
Dit wordt veroorzaakt doordat zgn. reparatie-enzymen in de huid minder goed gaan werken. Dit laatste komt doordat er, naarmate men ouder wordt, een tekort ontstaat aan bepaalde stoffen, die als het ware de brandstof vormen voor deze reparatie-enzymen. De voornaamste van die stoffen zijn bepaalde B-vitamines.
Het unieke van de crème is dat er een transportmechanisme voor is ontwikkeld – waar Perfect Age patent op heeft verkregen – dat ervoor zorgt dat deze vitamines ook werkelijk in de juiste huidlaag terechtkomen.
Revolutionair, doordat bij gebruik van de creme het accent weer meer op aanmaak i.p.v.afbraak komt te liggen en de huid daardoor terugkeert naar een jongere fase !

Robert Schoemacher, cosmetisch arts

Handtekening Robert Schoemacher, cosmetisch arts

Met revolutionair gepatenteerd ECR Complex

Perfect Age Control Repair Cream
Robert Schumacher